Bases del concurs de fotografies a Instagram i Twitter de la #MostraPineda

Durada i participació

El concurs tindrà lloc coincidint amb la realització de la Mostra Nacional de Teatre Amateur, i tindrà vigència des del divendres 28 d’abril del 2017 a les 21.00 hores, i fins el dilluns 1 de maig del 2017 a les 18.00 hores.

Entraran a formar part del present concurs les persones que pengin fotografies a les xarxes socials d’Instagram i Twitter amb l’etiqueta o hashtag “#MostraPineda” i siguin seguidors dels corresponents perfils de la Mostra Nacional de Teatre Amateur (@MostraTeatre). Els participants al concurs podran penjar i etiquetar tantes fotografies com es desitgi, i la participació al concurs és gratuïta.

 

Sobre les fotografies

Les fotografies hauran de ser originals i realitzades amb el dispositiu mòbil durant el període del concurs. No s’acceptaran fotografies capturades amb càmera digital. El motiu de la fotografia pot ser qualsevol fet que estigui relacionat amb la 15a edició de la Mostra Nacional de Teatre Amateur.

Ús de les imatges

Les imatges publicades a Instagram i Twitter amb l’etiqueta “#MostraPineda” que participin al concurs seran publicades a la pàgina de Facebook de la Mostra Nacional de Teatre Amateur i als corresponents perfils d’Instagram i Twitter, amb la finalitat de difondre les imatges participants al present concurs. A més, totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per la Mostra Nacional de Teatre Amateur en futures campanyes de promoció de l’esdeveniment.

Premi

El premi consisteix en dues entrades dobles per dos espectacles teatrals: fotografia guanyadora, entrada doble per a una obra de teatre de la programació teatral de l’Ajuntament de Pineda de Mar; fotografia sost-guanyadora, entrada doble per a la pròxima obra teatral que programi l’entitat Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

El premi no podrà ser bescanviat per diners o qualsevol altre element. Si per alguna causa no us és possible aprofitar el premi s’entendrà que s’hi renuncia, sense que es compensi per part de la Mostra Nacional de Teatre Amateur.

 

Elecció de la fotografia guanyadora

Per a l’elecció de la fotografia guanyadora del concurs, es constituirà un jurat integrat per:

  1. a) Un membre de l’Ajuntament de Pineda de Mar.
  2. b) Un membre de la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya.
  3. c) Un membre del Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar.

Els membres del jurat emetran el seu veredicte un cop hagi finalitzat el període de participació del concurs i d’entre totes aquelles fotografies publicades a les xarxes socials d’Instagram i Twitter amb l’etiqueta o hashtag “#MostraPineda”

El membres del jurat no tindran en compte la participació d’aquells usuaris quan hi hagin indicis de compliment de les presents bases o d’usos impropis de les fotografies.

La decisió del jurat esdevindrà definitiva, tot i que es reserva el dret a modificar la seva elecció si el guanyador o sots-guanyador no contacta amb l’organització. Davant d’aquest supòsit, el jurat seleccionarà com a guanyadora o sost-guanyadora la següent imatge amb més vots.

Sobre la fotografia guanyadora i sots-guanyadora

L’organització contactarà amb el guanyador/a i sots-guanyador/a a través de missatge. A més, els noms dels guanyadors es farà públic als comptes de Facebook, Instagram i Twitter de la Mostra Nacional de Teatre Amateur i al web www.lamostrapineda.cat.

Protecció de dades

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, s’informa que les dades dels participants no seran incorporades a cap fitxer de la Mostra Nacional de Teatre Amateur ni les seves entitats organitzadores.

Errors tècnics dels sistemes

L’organització no es fa responsable de possibles errors tècnics dels sistemes informàtics en línia, servidors de proveïdors, equips informàtics i mòbils o correu electrònic que pugui produir-se en el transcurs de la durada del concurs de fotografia de la Mostra Nacional de Teatre Amateur.

Acceptació de bases i condicions

La publicació d’imatges a Instagram i Twitter amb l’etiqueta “#MostraPineda” implica l’acceptació d’aquestes bases. La incorporació de fotografies a Instagram i Twitter amb l’etiqueta “#MostraPineda” comporta l’autorització del participant perquè l’organització es posi en contacte amb els participants guanyadors.

Cartell guanyador – La Mostra Nacional de Teatre Amateur 2017

Organitza:

 

Col·labora: